• sns01
  • sns02
  • sns03
  • Jinan-Credit-Kimia-Co, - Ltd.

12 YEARS EXPERIENCE IN OPTICAL BRIGHTENER PRODUKSI

Jinan Credit Chemical Co., Ltd. didegaké ing taun 2008 ing Jinan, China lan wis darmabakti kanggo riset lan produksi agen brightener optik lan intermediet. Our company wis digawe ekstensif, ing-ambane lan riset tliti ing aplikasi agen brightener optik kanggo luwih saka sepuluh taun. Long-term cooperation karo universitas domestik kondhang lan ngewangi ewu pelanggan ing ngarep lan luar negeri kanggo ngadeg metu ing pasar global tau-ganti. 

Team Kita Bakal Nyedhiyani Sampeyan karo Solutions Aplikasi Professional Free saka daya