• sns01
  • sns02
  • sns03
  • Жинан-кредит-Хемиски копродукции, -. ООД

12 години искуство во оптички осветлување ПРОИЗВОДСТВО

Жинан кредитни Хемиски копродукции, Ltd е основана во 2008 година во Жинан, Кина и е посветен на истражување и производство на оптички осветлување агенти и посредници. Нашата компанија има направено детално, во-длабочината и прецизен истражување за примена на оптичко осветлување агенти за повеќе од десет години. Долгорочна соработка со познати домашни универзитети и помагање на илјадници клиенти дома и во странство да се издвоите во постојано менување на глобалниот пазар. 

Нашиот тим ќе ви обезбеди професионална апликација решенија Бесплатно