• sns01
  • sns02
  • sns03
  • Jinan-Credit-Chemical Co-, -. Ltd

12 vjet përvojë në prodhimin brightener optike

Jinan Credit Chemical Co, Ltd, u themelua në vitin 2008 në Jinan, Kinë dhe është e dedikuar për kërkimin dhe prodhimin e agjentëve brightener optike dhe intermediates. Kompania jonë ka bërë të gjerë, në thellësi dhe hulumtim të përpiktë në zbatimin e agjentëve brightener optike për më shumë se dhjetë vjet. bashkëpunim afatgjatë me universitete të njohura vendase dhe duke ndihmuar mijëra e konsumatorëve në shtëpi dhe jashtë vendit për të dalë jashtë në gjithnjë në ndryshim tregun global. 

Ekipi ynë do të ju ofrojë me një zgjidhje profesionale Aplikimit Falas