• sns01
  • sns02
  • sns03

Rreth nesh

Jinan-Credit-Chemical Co-, -. Ltd

Ekipi ynë

Çdo ditë, ne po shohim përpara për një të ardhme më të lartë dhe më larg, të mbajtur lëvizur përpara, me dy vetë-besimit, dhe puna ekipore janë të gjitha garanci për sukses. Ne Credit familjes, nga një grup profesionistësh të pasionuar që e duan shkakun e agjentëve brightener optike, inxhinierë të mëdha dhe shitjet konsulentët kanë më shumë se 10 vjet eksperiencë në industrinë e, duke siguruar konsumatorët me produkte të shkëlqyera dhe të shërbimeve profesionale teknike dhe për të krijuar vlerë të lartë për çdo konsumatorëve.

Historia jonë

Jinan Credit Chemical Co, Ltd, u themelua në vitin 2008 në Jinan, Kinë dhe është e dedikuar për kërkimin dhe prodhimin e agjentëve brightener optike dhe intermediates. Kompania jonë ka bërë të gjerë, në thellësi dhe hulumtim të përpiktë në zbatimin e agjentëve brightener optike për më shumë se dhjetë vjet. bashkëpunim afatgjatë me universitete të njohura vendase dhe duke ndihmuar mijëra e konsumatorëve në shtëpi dhe jashtë vendit për të dalë jashtë në gjithnjë në ndryshim tregun global. 

Kompania jonë ka qendrat kërkimore dhe laboratorët dedikuar për zhvillimin e produkteve të reja dhe optimizimin e produkteve ekzistuese. Të sigurojë klientët me produktet më të mira si përgjegjësinë tonë. Prodhimet tona janë përdorur gjerësisht në më shumë se dhjetë fusha të tilla si plastike, fibra kimike, masterbatch, ngjyrë bojë, bojë, letër, shtypjen e tekstilit dhe ngjyrosje. Për më shumë se dhjetë vjet, ajo ka bërë një risi, prodhimin, shitjen, teknologjisë dhe ndërmarrje të mbrojtjes së mjedisit.

Vizioni i kompanisë sonë është që të bëhet një "markë e famshme e agjentit brightener optike" "ekspertë në fushën e brightener optike aplikimit Agjenti", duke siguruar konsumatorët me produkte të shkëlqyera dhe shërbime, duke krijuar vlera për konsumatorët. Fryma Credit-bazuar dhe të fitojë të fitojë ndërmarrja është qëllimi ynë. Ne përmbahet filozofisë korporative të "shërbimit, vazhdimësisë, ndershmëri, mirënjohje", të zhvilluar së bashku me klientët e rinj dhe të vjetër në shtëpi dhe jashtë vendit.

Customer Coming

Customer Coming

In Exhibition

In Exhibition

Aplikacion

Handwashing Fluid And Disinfectant

Handwashing Fluid And Disinfectant

Injection Molding Products

Injection Molding Products

Recycled Chemical Fiber

Recycled Chemical Fiber