• sns01
  • sns02
  • sns03
  • Ijinan-Kredit-Kimia-Co, - LTD.

12 taun ngalaman optik BRIGHTENER produksi

Ijinan Kredit Kimia Co., Ltd. diadegkeun taun 2008 di ijinan, Cina sarta dedicated kana hasil panalungtikan jeung produksi agén brightener optik sarta antara. parusahaan urang geus nyieun éksténsif, dina-jero panalungtikan meticulous dina aplikasi agén brightener optik pikeun leuwih ti sapuluh taun. gawé babarengan jangka panjang jeung universitas domestik well-dipikawanoh tur nulungan rébuan konsumén di imah na mancanagara pikeun nangtung kaluar di pasar global kantos-ngarobah. 

Tim kami Badé Nyadiakeun Anjeun kalawan Leyuran Aplikasi Profesional haratis